Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Описание

Учебникът разказва систематизирано и занимателно за едноклетъчните организми, растенията, гъбите и безгръбначните животни. Преработен е в съответствие с полезните за учебния процес препоръки на учителите. Основният текст на повечето теми е олекотен чрез съкращаване и някои препоръчани размествания. Избегнати са понятия, които не са посочени в програмата. Това обаче не е за сметка на разбирането на текста. Илюстративният материал е актуализиран и е по-полезен чрез подмяна или добавяне на снимки, въвеждане на допълнителни ознаначения на схеми, прецизиране на таблици. Подобрена е връзката между текста и илюстрациите.
Рубриката "Знаете ли, че" и илюстрациите улесняват усвояването на новите знания. За контрол може да се използва рубриката "Въпроси и задачи". Тук при преработката са включени повече задачи, които предполагат т.нар. свободен отговор. По този начин се подпомага подготовката за външното оценяване след 7. клас.

Учебникът е съобразен с новите правила за правопис и пунктуация.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2013
Автор Павел Ангелов
Жанр Биология и здравно образование
Брой страници 140
Подкатегория Сборници За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 7. клас

Производител: Павел Ангелов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.