За Деня на влюбените eMAG изпраща теб и любимия човек в Париж!

За Деня на влюбените eMAG изпраща теб и любимия човек в Париж!

 

Тъй като наближава Денят на влюбените, eMAG ти дава шанс да отпразнуваш любовта си в Париж! В периода 10 – 14 февруари 2014г. всяка поръчка на минимална стойност от 25лв. може да изпрати теб и любимия човек на четиридневна екскурзия в града на романтиката! Условията на играта ще намериш тук. Победителят ще бъде обявен на 6 март 2014г.

Още се чудиш какво да купиш за Св. Валентин? Избери перфектните подаръци за нея или за него и автоматично ще участваш за наградата на eMAG „Екскурзия за двама до Париж“! Романтичното пътешествие включва 3 нощувки със закуска в четиризвезден хотел, трансфер от летището до хотела и обратно, както и самолетните билети за двама (София – Париж – София). Използвай възможността да посетиш Айфеловата кула, Триумфалната арка, Нотр Дам, Мулен Руж, р. Сена и много други и да подариш на любимият човек едно специално и запомнящо се пътуване. Не забравяй да заснемеш най-прекрасните моменти!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.