Конкурсът „Подари щастие“ вече си има победител!

Победителката в конкурса ни „Подари щастие„, който се проведе в периода 17 – 23 март 2014г., се казва Кристина Стоева и ще зарадва свой близък човек с билети за избран от тях концерт!

Ето и историята от снимката:

„Снимката е направена на един мото-събор на Черните рози в Крънското ханче. Ходим там, за да се отърсим от грижите и сивото ежедневие. Пълно е с мощни мотори, отвсякъде се чува рев на двигатели; докато тече събора, див рок кънти денонощно от сцената, понякога е трудно да се чуваме какво си казваме и на педя разстояние… Но на нас думи не ни трябват и точно в това е щастието ни!“

Наистина един много вълнуващ и незабравим момент! Кристина сподели щастлив миг с нас и получи шанс да предаде усмивки и радостни емоции за една нова красива и запомняща се история. Честито на победителката и очакваме снимки от концерта!

Тегленето се извърши чрез www.randomwinners.com и може да се провери тук.

eMAG обича да сбъдва мечти, да раздава усмивки и да създава радостни моменти в ежедневието на всички. Пожелаваме на всички все повече и повече поводи за незабравими емоции, които да предаваме на близки и познати, за една по-щастлива България!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.