Спечели Nikon 3300!

banner_blog
Nikon D3300 те очаква!
24.2 мегапикселов CMOS сензор с формат DX! Заснемете незабравими изображения с висока разделителна способност. Отпечатаните големи формати изглеждат великолепно и можете да изрязвате снимките, без да загубите нито един детайл.
Пълна 24.2-мегапикселова мощност: Специално конструиран без оптичен нискочестотен филтър (OLPF), сензорът за изображения на D3300 използва максимално 24.2-мегапикселовата си разделителна способност за ясно заснемане и на най-фините текстури и за предаване на изображенията с детайли с невероятно високо качество.
Великолепна ефективност при слаба осветеност
EXPEED 4 Бързият и мощен процесор за обработка на изображенията от Nikon позволява работа с висока скорост и има усъвършенствани възможности за намаляване на шума, така че можете да получавате кристално ясни изображения с естествени цветове при всяка светлина.

Искаш ли да го спечелиш? Всичко, което трябва да направиш е да се абонираш за нашия бюлетин до 19 април 2015 година (включително) и да запазиш номера си за участие.

Абониран ли си вече? Ако вече си абониран, но не можеш да намериш номера си за участие, можеш да попълниш имейл и името си отново тук и да провериш с какъв номер участваш.

Печелившият ще бъде изтеглен на 20 април 2015 година. Пълните условия на играта можеш да прочетеш тук.

Успех на всички, екипът на eMAG ви пожелава една вълнуваща седмица!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.