Спечели Samsung A7 Galaxy A700F!

banner_blog

13МР камера, 5,5 инчов дисплей и Android v4.4 (KitKat)!

Първият смартфон на Samsung с изцяло метален корпус вече е тук! Samsung GALAXY A7 може да се похвали с иновативен и луксозен дизайн както  и с впечатляващ 5.5″ FHD sAMOLED дисплей.

С най-новия софтуер за засичане на образ и разпознаване на глас, Samsung GALAXY A7 извишава правенето на снимки до  нови висоти. Благодарение на новата технология можете да заснемете всичките си приятели в обща снимка с до 110° обхват в портретен режим и до 120° обхват в пейзажен режим. А функциите за автоматично редактиране се грижат да изглеждате възможно най-добре във всяка снимка.

Ефикасно потребление на енергия! Никога не пропускайте важно повикване заради паднала батерия. Режимът за ултра-спестяване на енергия драстично намалява потреблението на батерията, като изключва ненужните функции и гарантира, че телефонът Ви ще бъде налице, когато Ви потрябва наистина.

Искаш ли да го спечелиш? Всичко, което трябва да направиш е да се абонираш за нашия бюлетин до 3 май 2015 година (включително) и да запазиш номера си за участие.

Абониран ли си вече? Ако вече си абониран, но не можеш да намериш номера си за участие, можеш да попълниш имейл и името си отново тук и да провериш с какъв номер участваш.

Печелившият ще бъде изтеглен на 4 май 2015 година. Пълните условия на играта можеш да прочетеш тук.

Успех на всички, екипът на eMAG ви пожелава една вълнуваща седмица!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments »

 
 • Какво се случва с вече абониралите се клиенти? Продължава ли автоматично тяхното участие за така добрите томболи с награди?
  Моля за отговор.Благодаря предварително!

  • eMAG казва:

   Здравейте! След като веднъж сте абониран, участвате автоматично в тегленето за тази награда.

 • Валери казва:

  Наречете ме както искате, но къде се въвежда кода, който получих на ‘мейла си?