Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Помагалото включва два взаимосвързани компонента – мултимедиен диск и книжно тяло, които са инструменти за постигане на целите на обучение.
Учебникът е структуриран в три раздела със съответните глобални теми, изведени от учебната програма. За всяка от тях е представен комплект, включващ учебни задачи, задачи за самоконтрол, лаборатория и тестове за проверка в два варианта.
В началото на всеки комплект таблично са представени очакваните резултати, които всеки ученик трябва да постигне чрез решаването на точно определени учебни задачи. Така той знае какво се очаква от него, как да го постигне и как да оцени своите постижения.
Тестовете включват задачи с изборен отговор и съответната скала, която ще оцени оценъчната дейност на учителя. Чрез тестовете може да се установи нивото на знанията и уменията: в началото на годината, в края на всяка тема и раздел и в края на обучението по предмета.
Всички тестове са в два варианта, което осигурява повишаване на обективността на оценката. Тестовете лесно могат да се отделят от книжното тяло, з ада бъдат проверени от учителя и предоставени на родителя.
Мултимедийният диск е структуриран в три модула:
Електронен учебен курс – осигурява информационното реализиране на учебната програма и дава широки възможности на учителя да го използва по своя преценка в рамките на различни методически модели.
Набор от над 20 учебни видеофилма – демонстрират различни опити, чрез които се формират практическите умения на учениците, заложени в програмата. Това осигурява комфортна учебна среда дори и там, където необходимата материална база липсва.
Анимации – предоставят недостъпни за пряко наблюдение физични, химични и биологични процеси и изпълняват ролята на специфични дидактически средства.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2006
Автор Наташа Цанова
Жанр Човек и природа
Брой страници 160
Подкатегория За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 5. клас

Производител: Наташа Цанова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.