Оценка от клиенти:

Предлаган от: MODA ITALIANA

Избери Размер Таблица с размери

Избери Цвят

Информация за продукта

Дамски кубинки, MODA ITALIANA, модел Storm616taba, естествена кожа таба, размер 41

Характеристики

Материал Естествена кожа
Цвят Кафяв
Размер 41 (EU)

Производител: MODA ITALIANA

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

MODA ITALIANA, партньор на еMAG Marketplace, ще достави този продукт с куриер в рамките на 2 работни дни от регистрацията на вашата поръчка. 

Поръчки на стойност по-голяма от 40 лева се възползват от безплатна доставка. Доставката за поръчка от вендор на стойност по-малка от 40 лева е 3,99 лева.

Продуктите се доставят от куриер на Еконт и са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.


Политика за връщане

Потребителят може да върне продукт закупен от MODA ITALIANA по следните 2 начина:

Да изпрати следните данни на имейл modaitaliana@emag.bg

  1. : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на MODAITALIANA ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон: 0884 222 772, след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За: Радославов-2003 ЕООД

Адрес: София, офис на Еконт БЦ Витоша

Тел: 0884 222 772

Предпочитан куриер: Еконт

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай MODAITALIANA ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от MODAITALIANA стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца. В този случай транспортните разходи са за сметка наMODAITALIANA.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.


Други продукти от същата марка

Други продукти от същия търговец

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.