Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Учебникът продължава темите, идеите и постиженията на учебника за 1. клас, който беше избран от 75% от учителите в страната при 5 алтернативни учебника.
Авторите на учебника са доц. д-р Любен Витанов – преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски“, ръководител на екипа, разработил новите държавни образователни изисквания и учебната програма по домашен бит и техника, и доц. д-р Георги Иванов, преподавател в Тракийския университет – автор на много методики, учебници и учебни помагала по техника и технологии в началните класове.
Учебникът изцяло съответства на учебната програма. Чрез разнообразни конструктивно-практически дейности на учениците се дава възможност да развиват своите манипулативни, технически, технологични, познавателни, граждански и личностни умения и способности.
Дейностите в учебника са обезпечени с богати приложения от хартия и картон.
В учебното съдържание прецизно са съчетани работата по инструкции и образец и „ученето чрез откриване“. Това се постига както чрез задачи с точни и подробни указания, така и чрез задачи за дискусия, решаване на проблеми, опитно-изследователска работа и работа по теми и проекти. Задачите са лесни и забавни и са представени чрез водещия четирирък герой от Космоса Астро, който учениците познават от първи клас.
Учебникът предлага теми, задачи и дейности, с които се покриват 100 % очакваните резултати на ниво учебна програма и очакваните резултати по теми. Не се налагат планиране и организиране на други дейности, които учителят трябва да провежда, за да реализира очакваните резултати.
Учебникът е съобразен изцяло с възрастовите възможности на малките ученици. Предложените задачи и дейности могат да се организират и осъществят в рамките на 1 учебен час. С тях учениците играят, учат или просто подаряват изработените изделия. Изделията са лесни, интересни и могат да бъдат изработени за около 20 минути, за да има достатъчно време за други дейности – дискусии, инструктаж, указания, упражнения, обобщения и др.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2007
Автор Любен Витанов
Жанр Домашен бит и техника
Брой страници 44
Подкатегория Сборници За задължителна подготовка
Колекция: Училище
Категория 2. клас

Производител: Любен Витанов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.