Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 60 месеца

Подобни продукти

Описание

ХЕГРА ДЕЛУКС е един от най-популярните модели на ХЕГРА, тъй като е оптимално съчетание между технология на производство, качество на материалите и достъпна цена. ХЕГРА ДЕЛУКС се грижи за вашия здравословен и качествен сън.
В основата на ХЕГРА ДЕЛУКС е пружинното ядро, което съдържа 250 бр./м2 стоманени пружини, индивидуално обезшумени в текстилен калъф, изработени по системата “Pocketed springs”, с машина на швейцарската фирма “Spuhl”–висококачествено пружинно ядро от ново поколение, която гарантира комфортния ви сън. Материалът, от който е направено е с не променящи се във времето еластични свойства и позволява висока степен на проветривост.
ХЕГРА ДЕЛУКС ви осигурява ТОЧКОВО АДАПТИРАНЕ по формата на тялото. Гръбначният стълб е винаги в ергономична позиция, независимо от позата на сън. Матракът се моделира напълно спрямо тежестта инатиска на тялото. Същевременно осигурява стабилна подкрепа на важните за тялото опорни точки, благодарение на оптималната си еластичност. Не може да изпитате напрежение или схващане повреме на сън, тялото се отпуска напълно и се възстановява от натрупаната умора и напрежение. Матракът е предпазен от овлажняване и не създава благотворна среда за образуването на микроорганизми. Въздухът свободно циркулира през ХЕГРА ДЕЛУКС и дава възможност на тялото да поддържа естествената си температура по време на сън.
Дамаска на ХЕГРА ДЕЛУКС е лицев плат от висококачествена дамаска - трислойно трико (плат „стреч”), капитониран в различни форми. Той не позволява задържането на прах по повърхността на матрака и допълнително елиминира възможността за образуване на микроорганизми. Платът подлежи на сваляне за почистване, посредством ципов плъзгач. С ХЕГРА ДЕЛУКС получавате отличен и здравословен сън. Препоръчва се за хора с алергични или дихателни проблеми, както и за пълна превенция срещу възникването на такива. Осигурява ергономична позиция на тялото, независимо от позата за сън. ХЕГРА ДЕЛУКС е перфектен модерен матрак на отлична цена, подходящ за всеки дом и вкус.
Вложените материали в ХЕГРА ДЕЛУКС са:
1 - Пружинното ядро: съдържащо 250 бр./м2 стоманени пружини, индивидуално обезшумени в текстилен калъф, изработени по ненадминатата в световен мащаб системата “Pocketed springs” с машини на швейцарската фирма "Spuhl".
2 - Борд от пенополиуретанова пяна kovafoam или eurofoam.
3 - Термо кече (felt)
4 - Кокосова мебелна вложка - естествени кокосови влакна скрепени със силикон
5 - Високо елатичен пенополиуретанова пяна eurofoam с дишаща структура
6 - Вътрешен калъф от памучен плат или нетъкан текстил "Spunbond"
7 - Дамаска:
- лицев плат от висококачествена дамаска - трислойно трико (плат„стреч”), капитониран в различни форми.
- нетъкан текстил “spunbond”
- силиконизирана двукомпонентна вата
Платът подлежи на сваляне за почистване, посредством ципов плъзгач.
Височината на матрака е 24 см. (+/- 1 см.) и се изработва само в двулицев вариант.
Гаранция на матрака: 5 (пет) години

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Тип Матраци с индивидуални пружини
Размери 200 x 80 см
Височина 24 см
Материал (пълнеж) кокосова вложка Пружинно ядро Пенополиуретан
Твърдост Средна
Максимално поддържано тегло/човек (кг) 100
Начин на почистване неизбелващ перилен препарат

Производител: Hegra

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.