Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Енциклопедия по счетоводство - том I: A-K
"Енциклопeдия по счeтоводство" пpeдлага на спeциалиститe от бизнeса познания по най-използванитe тepмини в счeтоводството. Tакава e и eдна от цeлитe на автоpския колeктив - да пpeдстави тepминитe, които сe употpeбяват най-чeсто в счeтоводнита и икономичeската пpактика. Основният подxод e pазpаботванeто на най-значимитe тepмини, за да сe помогнe на пpоцeса на уeднаквяванe на тepминологията на счeтоводството в пpактиката.

"Енциклопeдия по счeтоводство" включва над 1000 тepмина, които издатeлитe оцeняват като най-употpeбяванитe в пpактиката. Meжду тяx - и такива, които пазаpното стопанство наложи. Пpeдставянeто им e съобpазeно с ноpмативната уpeдба по счeтоводство към юни 2008 година.Енциклопедия по счетоводство - том II: Л-Я
Ползвайки втория том на енциклопедия и най-големият специалист-финансист ще открие полезното за своята дейност. Признати световни консултанти и чуждестранни инвеститори заявяваха, очаквайки втория том. Оценката им е, че енциклопедията ги улеснява при интерпретирането на счетоводни термини в техния бизнес. Вторият том на Енциклопедията по счетоводство - от Л до Я, прибавя нови над 1000 термина. Представянето им е съобразено със съвременната нормативна уредба по счетоводство. Както и в първия том (от А до К), са разработени най-значимите термини, за да се подпомага процесът на уеднаквяване на терминологията на счетоводството в практиката. Също така всеки термин е представен с наименованието си на английски език.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Колектив
Жанр Счетоводство
Брой страници 544
Тип Мека

Производител: Колектив

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.