Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Описание

Учебната система е разработен по нова методика за деца, които започват да учат немски език, но не могат да пишат и да четат. Подходящ за предучилище и началнаите класове. Fabuli е универсално допълнение като въвеждащ курс към всяка учебна система, която изисква децата да могат да пишат и да четат.
С Fabuli децата стъпка по стъпка научават връзката между звуците и буквите в немския. Във всеки урок децата учат и упражняват една буква или съчетание от букви, както и тяхното звучене и печатно и ръкописно изписване.
Учебникът включва разнообразни диалози, ролеви игри и кръстословици, които провокират вниманието на децата. Елементарното разбиране на езика е гарантирано, благодарение на
съобразяването на методическите похвати с възрастовата група. Практически игри, стихотворения и песнички поддържат интереса на децата към езика и поставят основата
за по-нататъшното му успешно овладяване.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2008
Автор Sigrid Xanthos-Kretzschmer
Жанр Немски език
Брой страници 96
Колекция Училище
Категория 1. клас 2. клас 3. клас 4. клас

Производител: Sigrid Xanthos-Kretzschmer

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.