Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Учебната система face2face (2-ро обновено издание) e напълно съвместима с Общата европейска езикова рамка. Системата се състои от 5 нива + ниво Starter. Ниво Upper Intermediate покрива В2.

Основана на комуникативния подход системата комбинира граматиката и лексиката с развиване на комуникативните умения. Разглеждат се теми от ежедневието и професионалния живот. Уроците са обособени тематично на по две страници и осигуряват достатъчно материал за усвояване на новата лексика и граматика. Към всеки урок, както и към по-големите раздели след урок 6 и 12, има тестове, които също могат да бъдат фотокопирани.
Учебникът предлага приблизително 80 учебни часа основна работа в клас, които могат да бъдат разширени до 120.
В обновеното второ издание е добавено ново съдържание, нови са и рубриките Extra Practice и Progress Portfolio към всеки урок, както и видеоматериалите към всички Real World уроци.

Новият безплатен DVD-ROM включва 100% нови видеоматериали, игри, възможности за запис на учащите и отработване на правилното произношение, тестове.

Одобрена от МОМН със Заповед №РД 09-219/27.02.2013 г.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2013
Автор Chris Redston
Жанр Английски език
Брой страници 176
Колекция Училище
Категория 8. клас 9. клас 10. клас 11. клас 12. клас

Производител: Chris Redston

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.