Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

„Gente” е учебна система по испански език, подходяща за ученици от 11. и 12. клас, за обучение в университети или езикови курсове за учащи над 15 години. От публикуването си системата определя стандартите в изучаването на испански като чужд език. Тя се прилага с огромен успех в институти „Сервантес”, в много училища и университети от целия свят. Одобрена е от МОН със заповед №РД 09-09/05.01.05 г. и е напълно съвместима с Общата европейска езикова рамка.

Учебното съдържание разполага със съвременни снимки и актуализирана културна информация. Основен акцент в уроците са практическите задачи. Текстове за четене и слушане доближават учениците до реални ситуации, а специални упражнения за създаване на езиково портфолио им позволят да оценят напредъка си. Необходимите аудиоматериали за задачите за слушане са включени в CD, приложено към учебника. С помощта на записите учащите развиват умението си за слушане с разбиране и подобряват произношението си. Аудиоматериалите запознават учениците с различните аспекти на разговорния испански език.

Съвместими продукти

Спецификации

main

Година на издаване 2004
Автор Ernesto Martin Peris
Жанр Испански език
Брой страници 168
Подкатегория За упражнения За профилирана подготовка
Колекция Училище
Категория 11. клас 12. клас

Производител:Ernesto Martin Peris

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.