Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Учебното помагало e разработено в съответствие с новия формат на изпита на МОН за външно оценяване по природни науки и екология след 7. клас и е съобразено с държавните образователни изисквания и учебната програма по химия и опазване на околната среда за 7. клас. Сборникът със задачи и тестове е предназначен за подготовка за национално външно оценяване на учениците след 7. клас по природни науки и екология – модул Химия и опазване на околната среда, както и за текуща подготовка по предмета.
Сборникът съдържа богат набор от тестови задачи, които да подпомогнат и улеснят обучението по предмета. Структуриран е в три основни части: Тематични тестове за текуща подготовка, Тренировъчни тестове за външно оценяване и Отговори на всички задачи.
Първата част съдържа пет тематични теста в два варианта, които обхващат учебното съдържание, включено в програмата за 7. клас.
Към всяка тема са записани очакваните резултати от обучението съг­ласно учебната програма. Задачите в тестовете са структурирани така, че да включват знанията и уменията по съответната тема, които трябва да усвоят учениците, и са подредени съобразно последователността на учебното съдържание в програмата. Това ги прави удобни за текуща подготовка на учениците през цялата учебна година. Всеки тест е представен в два варианта и улеснява учителя при осъществяване на контрол в обучението.
Втората част включва пет тренировъчни теста, предназначени за заключителния етап на подготовката за външно оценяване на учениците след 7. клас по природни науки и екология. В сборника всички тестове са разработени по формата на изпита, определен от МОН през 2013 г. – по 10 задачи с избираем отговор и по 2 задачи със свободен отговор. Те са добър ориентир за ученици, родители и учители по отношение на структурата и обема на изпитния материал и са много подходящи за финалния етап от подготовката за изпита.
Рубриката „Химичен консултант“ съдържа систематизирани и обобщени знания по темите от учебната програма. Информацията е предназначена за ученика, като всеки може да направи необходимата справка при затруднения в самостоятелна работа с тестовете.
Третата част включва отговорите на всички задачи и критериите за оценяването им. Отговорите са дадени по теми в табличен вид, което осигурява бърза и лесна проверка.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2014
Автор Величка Димитрова
Жанр Химия и околна среда
Брой страници 48
Подкатегория Тестове За упражнения
Колекция Училище
Категория 7. клас

Производител: Величка Димитрова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.