Оценка от клиенти:

Предлаган от : eMAG

Виж подобни продукти на база:

Описание

Енергиен клас Икономисва електроенергия до 24% в сравнение с уредите от клас A. Наслаждавайте се на всички функции на своя хладилник с ниска консумация на енергия. Регулируем термостат Всички хладилници и фризери Arctic разполагат с термостат, който е лесен за използване, позволява бързо регулиране на температурата в зависимост от нуждите. Можете да променяте температурата според своите желания за съхранение на храните. Вентилатор Поставеният в хладилника вентилатор допринася за равномерното разпределение на температурата и влажността в него. По този начин желаната от вас температура остава постоянна. Регулиране на рафтовете Позволяват ефективното използване на пространството в хладилника, в зависимост от вашите нужди. Рафтовете могат да бъдат разположени на различни нива, според размера и броя на съдовете за съхранение. Във вашия хладилник винаги ще има достатъчно място. XXL Bottle Разположеният на вратата рафт позволява съхранение на големи бутилки. Те ще бъдат добре съхранени, а от друга страна ще разполагате с пространство за всякакъв тип съдове! Mix Zone Рафтовете, разположени на вратата, позволяват ефективното използване на пространството в хладилника, в зависимост от вида и размерите на съхраняваната храна. Вие решавате как да организирате хладилника си! Реверсивни врати Хладилниците Arctic предлагат възможност за монтиране на вратите по най-удобния за вас и вашата кухня начин. Благодарение на това, вратите могат да се отварят както отляво, така и отдясно. Fast Freeze XL Zone Голямо отделение за фризер, което предлага различни възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Разполагате със специални отделения за всеки тип замразяване. Garden Fresh На ваше разположение е просторнo и удобно отделение, което съхранява плодовете и зеленчуците пресни и вкусни, както в деня, в който са били набрани! Антибактериално уплътнение

Уплътнението на вратите разполага с антибактериално покритие, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Съхранявайте храната в условия на максимална хигиена и запазете здравето на семейството си в пълна безопасност.

Съвместими продукти

Спецификации

Основни характеристики

Тип апарат Хладилник с фризер
Общ обем (л) 295
Енергиен клас A+
Обем на фризера (л) 90
Обем на хладилника (л) 205
Общ брутен обем (л) 321
Разход (kWh/год) 267

Хладилник

Брой рафтове 3
Брой поставки на вратата 4
Отделение за зеленчуци/плодове Да

Фризер

Брой отделения фризер 3
Капацитет за замразяване (kg/24h) 5

Дизайн

Цвят Бял
Стандартно отваряне Дясно
Реверсивни врати Да
Дръжка Вградена, хоризонтална
Размери (В x Ш x Д см) 185.3 x 59.5 x 60
Регулируем термостат Да

Функции и сигурност

Антибактериална система Да
Функции и опции Fast Freeze XL Zone

Аксесоари

Поставка за яйца Да
Тавичка за лед Да

Технически характеристики

Брой компресори 1
Издръжливост (без захранване) 18 часа
Тегло (кг) 61

Производител:ARCTIC

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (1 ревю)


Оценка на продукта:

4 (1 ревю)

Имаш продукта или си го използвал?

Кликни на звездите, за да оцениш продукта


Подреди по:

Ревю добавно от
Деян Делчев
преди 12 месеца

Проверена поръчка

След няколко дни ползване

+ Охлажда и замразява бързо;
+ Работи тихо;
- Няма осветление във фризера;
- Само предните крачета се регулират;
- Захранващият кабел е къс;
~ Може да се вгради нивел в корпуса за настройка при монтажа.
Полезно ревю?
Няма коментари

Въпроси и отговори от клиенти (3 въпроси)


  • Стефка Тодорова преди 1 година

    Тази марка има ли сервиз в БГ?

  • Стефка Тодорова преди 1 година

    Тези хладилници имат ли сервиз в България?

  • Жанета Петрова преди 1 година

    Откъде идва хладилника