Оценка от клиенти:

Предлаган от: eMAG

  • Безплатна доставка

  • Проверка на пратката

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 36 месеца

Описание

Енергиен клас Икономисва електроенергия до 24% в сравнение с уредите от клас A. Наслаждавайте се на всички функции на своя хладилник с ниска консумация на енергия. Eco Buzz Хладилникът издава звукови сигнали при неправилно затваряне на вратата. По този начин се предотвратява покачването на температурата във вътрешността на хладилника, както и увеличеното потребление на електроенергия. Благодарение на функцията Eco Buzz, можете да забравите тревогата за отворените врати! Вентилатор Поставеният в хладилника вентилатор допринася за равномерното разпределение на температурата и влажността в него. По този начин желаната от вас температура остава постоянна. LED панел
Позволява бързото задаване на темпераура в отделенията и избирането на желаните функции, чрез серия от лесни команди. Сега е по-лесно да направите своя избор! 2 компресора Те позволяват регулирането на температурата на 2 отделни хладилни отделения. На практика хладилникът разполага с два независими охлаждащи потока, а вие преценявате на кой от тях да дадете повече мощност и кой да бъде по-икономичен. По този начин постигате идеални условия за вашата храна! Регулиране на рафтовете Позволяват ефективното използване на пространството в хладилника, в зависимост от вашите нужди. Рафтовете могат да бъдат разположени на различни нива, според размера и броя на съдовете за съхранение. Във вашия хладилник винаги ще има достатъчно място. XXL Bottle Разположеният на вратата рафт позволява съхранение на големи бутилки. Те ще бъдат добре съхранени, а от друга страна ще разполагате с пространство за всякакъв тип съдове! Mix Zone Рафтовете, разположени на вратата, позволяват ефективното използване на пространството в хладилника, в зависимост от вида и размерите на съхраняваната храна. Вие решавате как да организирате хладилника си! Реверсивни врати Хладилниците Arctic предлагат възможност за монтиране на вратите по най-удобния за вас и вашата кухня начин. Благодарение на това, вратите могат да се отварят както отляво, така и отдясно. Fast Freeze XL Zone Голямо отделение за фризер, което предлага различни възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Разполагате със специални отделения за всеки тип замразяване. Garden Fresh На ваше разположение е просторнo и удобно отделение, което съхранява плодовете и зеленчуците пресни и вкусни, както в деня, в който са били набрани! Safety Glass Рафтовете са изработени от високоустойчиво стъкло, което осигурява по-голяма безопасност при използването им. Можете да поставяте съдове до 25 кг върху всеки рафт! Антибактериално уплътнение

Уплътнението на вратите разполага с антибактериално покритие, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Съхранявайте храната в условия на максимална хигиена и запазете здравето на семейството си в пълна безопасност.

Съвместими продукти

Спецификации

Основни характеристики

Тип апарат Хладилник с фризер
Общ обем (л) 331
Енергиен клас A+
Обем на фризера (л) 126
Обем на хладилника (л) 205
Общ брутен обем (л) 350
Разход (kWh/год) 328

Хладилник

Брой рафтове 3
Материал на рафтове Стъкло
Брой поставки на вратата 4
Отделение за зеленчуци/плодове Да

Фризер

Брой отделения фризер 4
Капацитет за замразяване (kg/24h) 14

Дизайн

Цвят Бял
Стандартно отваряне Дясно
Реверсивни врати Да
Дръжка Вертикален
Размери (В x Ш x Д см) 201 x 59.5 x 60

Функции и сигурност

Антибактериална система Да
Система за предупреждение при отворена врата Да
Функции и опции Fast Freeze XL Zone

Аксесоари

Поставка за яйца Да
Тавичка за лед Да

Технически характеристики

Брой компресори 2
Климатичен клас SN-T
Издръжливост (без захранване) 18 часа
Ниво на шума (dB) 45
Тегло (кг) 73.5

Производител: ARCTIC

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)


  • Димитър преди 9 месеца

    Какво е производството на Хладилник с фризер Arctic ANK3562-4+, а на компресорите? Благодаря предварително за коректният отговор!