Оценка от клиенти:

Предлаган от: Galaxy Bulgaria

Други оферти

Описание

В този хаос, който сега съществува в света, единственият регулатор и гарант за стабилност е вътрешният управител, съвестта на човека или Бог, който пребивава във всеки човек. Ние идваме при вас с надеждата, че много от вас са способни да разберат истините, които даваме на този етап от развитието на човечеството. И ние искрено се надяваме, че тези истини ще покълнат във вашите сърца и вие ще станете единни с Учението, което даваме. „Родителите на Иисус, Мария и Йосиф дърводелеца, живеели в Галилея, в малкото планинско село Назарет. И двамата били от рода Давидов и тъй като това време се извършвало преброяване на населението, те трябвало да отидат в Юдея, откъдето бил техния род. Тук, в Юдея, във Витлеем, който се намира по на юг от Ерусалим, се родил Иисус. Датата на раждане като че ли е очевидна – нали с раждането на Христос започва новата ера. Обаче тази дата била предложена от монаха Дионисий 600 години по-късно. Тя била приета, независимо от очевидното несъответствие – по време на раждането на Иисус цар Ирод бил още жив.
В Евангелията не е посочена рождената дата на Иисус. Евангелието на Матей съобщава за необикновени събития, съпътстващи раждането на Великия Дух“

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Татяна Микушина
Жанр Духовни учения Езотерика
Език български
Брой страници 222
Тип Мека
ISBN 9789549418743

Производител: Татяна Микушина

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.