Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Комплектът по информационни технологии е предназначен за учениците от 7. клас, които изучават предмета в часовете за ЗП. Комплектът включва учебно помагало и диск, който съдържа методически указания, примери, задачи за упражнение и приложения.
Учебното помагало и диска включват учебно съдържание, базирано на работа с операционната система Windows 7 и програми от офис-пакета на Майкрософт MS Office2010.
Учебното помагало за 7. клас следва развиването на всички теми, като тежестта тук е поставена върху раздела „Електронни таблици“. Повечето от уроците са насочени към крайната цел на тригодишното обучение — работата на учениците върху самостоятелни проекти. Отново е отделено внимание и на теми относно компютърните системи, текстообработката, компютърните презентации, Интернет.

Учебното помагало е одобрено със заповед № РД 09-289/05.03.2008 г. на министъра на образованието и науката.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2011
Автор Красимир Манев
Жанр Информационни технологии
Брой страници 132
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 7. клас

Производител: Красимир Манев

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.