Оценка от клиенти:

Предлаган от: Lalee

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Снимайте по-бързо Запазете скъпоценните си спомени – бързо. Тази карта с класове съвместимост UHS-I скорост клас 3 (U3) и клас 10 е перфектна за видеозапис и възпроизвеждане с ултрависока детайлност 4K UHD. При светкавичните скорости на четене и запис съответно до 90 MБ/сек и 80 MБ/сек, можете да прехвърляте файлове и да правите снимки на бърз кадър с минимално забавяне.
4K UHD видео Уловете ценните моменти толкова живи, колкото си ги спомняте. Правете снимки и 4K UHD видеоклипове с професионално качество и запазете на сигурно място всеки спомен и звук – и свежи като в деня, в който са се случили. Водоустойчивост Картите с памет на Samsung могат да издържат до 72 часа в солена вода.

Устойчивост на температура Тези карти с памет могат да издържат на температури от -25° до 85° по Целзий.

Устойчивост на рентгенови лъчи Картите защитават вашите скъпоценни данни от повреда, причинена от рентгеновите машини на летищата.
Устойчивост на магнитно поле Тези карти с памет могат да издържат на магнитни полета до 15.000 гауса – еквивалента на скенер за магнитен резонанс с висок интензитет на полето.

Спецификации

Характеристики

Тип памет SDXC
Капацитет (GB) 64 GB
Клас Class 10
Стандарт UHS UHS-I
Скорост на трансфер при четене (MB/s) 90
Скорост на трансфер при запис (MB/s) 80

Производител: Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.