Оценка от клиенти:

Предлаган от: MODERNO

Виж подобни продукти на база:

Информация за продукта

Марка: MODERNO
Материя: 80% Памук, 20% Полиестер
Произведена в България

Характеристики

Стил Ежедневен
Дължина ръкав Дълъг
Модел Втален
Цвят Бял
Размер L (INTL)

Производител: MODERNO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

  •           Независимо от броя на поръчаните артикули или общата стойност на поръчката, MODERNO доставя БЕЗПЛАТНО в цялата страна в срок от 1 работен ден чрез куриер на СПИДИ АД. При малките населени места, където СПИДИ АД има специален график за разнос, пратките се доставят съобразно него.
  •           Всички продукти са нови, прилежно сгънати и опаковани.
  •           При получаване на пратките, MODERNO предоставя възможност на своите клиенти да проверят пратката си преди заплащане, за да се уверят в съдържанието й.

    Забележка*
    С цел да се запази добрият търговски вид от евентуално изцапване или скъсване на продуктите, MODERNO позволява единствено да се разопакова куриерската опаковка. Разопаковане от оригиналната опаковка и тестване на продуктите не се разрешават.


Политика за връщане

Потребителят може да върне продукт закупен от MODERNO  по следните 2 начина:

1.     Да изпрати следните данни на имейл moderno@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на MODERNO ще се свърже с него.

2.     Да се свърже с нас на телефон: 0895332456, след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

Зa МОДЕРНО.КОМ ЕООД

Адрес: ул.Маркова баня №5, гр.София,

Тел: 0895332456

Предпочитан куриер: СПИДИ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 30 дни. В този случай MODERNO ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от MODERNO стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на MODERNO

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 


Други продукти от същата марка

Други продукти от същия търговец

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.