Оценка от клиенти:

Предлаган от: DVSport

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Информация за продукта

Casio W-734-7A
CASIO STANDARD DIGITAL
W-734-7AV
Спортен дигитален часовник Casio
§ Автоматична LED светлина
§ Двоен таймер
§ Хронометърът: измервания на времето и разстоянието
Измерване до: 1 / 100 (долната част на дисплея за първите 60 минути, централната част на дисплея в продължение на 10 часа) или 1 секунда (долната част на дисплея след 60 минути, централната част на дисплея след 10 часа); 0, 1 мили или км
Превключване между километри (км) и мили (мл)
Измервателна единица 1 секунда.
§ Измерване на капацитета 99:59"59;99,9 мили или км;999,9 мили или км (общото изминато разстояние)
Измервателни режима: изминало време, разделяне
§ Капацитет на паметта до 61 записа
Показване на най-добро време
Въвеждане на данни: дължина от 40 до 190 см (от 16 до 78 инча)
§ Отброяване
Мерна единица: 1 секунда
Входящ обхват: 1 минута до 1 час
§ 5 независими дневни аларми
Ежедневната аларма звучи всеки ден в зададения час. Възможност за звуков сигнал на всеки кръгъл час. Всеки път, когато спрете аларма, тя се включва отново след няколко минути - snooze.
§ Пълен автоматичен календар до 2039 година.
§ 12- / 24-часов формат
Часа може да бъде показван в 12- или 24-часов формат.
§ Бутон за операция на тоновете
§ Саморегулиращисе час,минути,секунди,месец,дата и ден.
§ Точност ± 30 секунди на месец.
§ Живот на батерията -10 години за CR2025
§ Размер/общо тегло
48.2 х 42.4 х 13.9 mm/38g
§ Водоустойчивост 10 бара / 100 метра – тестван при налягане 10 бара / 100 метра. Стойността на позволените метри не отговаря на водното налягане при съответната дълбочина, а на въздушното налягане (ISO 2281)
§ Каишка от полимерен материал

Характеристики

Стил Спортен
Механизъм кварцов
Корпус Кръгъл
Размер корпус (мм) Не е указано
Материал стъкло Не е указано
Циферблат Дигитален
Тип циферблат Дигитален
Водоустойчивост Не е указано
Материал каишка/гривна Полимерни материали
Цвят каишка/гривна Бял
Функции дата аларма

Производител: Casio

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

Дабъл Ви-2 ООД, партньор на EMAG Marketplace, ще достави този продукт с куриер в рамките на 2 работни дни от регистрацията на вашата поръчка. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Поръчки на стойност по-голяма от 40 лева се възползват от безплатна доставка. Доставката за поръчка на стойност по-малка от 40 лева е 3,99 лева. 

Поръчаните продукти се доставят  чрез куриер на Еконт.


Политика за връщане

Потребителят може да върне продукт закупен от Дабъл ВИ-2 ООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл dvsport@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Дабъл ВИ-2 ООД ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон: 0888405253 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За Дабъл ВИ-2 ООД

Адрес: София Бръбница 1 бл-533-б-41

Тел: 0888405253

Предпочитан куриер: Еконт

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bgтози срок се удължава на 14 дни. В този случай Дабъл ВИ-2 ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Дабъл ВИ-2 ООД  стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Дабъл ВИ-2 ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.


Други продукти от същата марка

Други продукти от същия търговец

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.