Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Описание

„¡Nos vemos!“ е учебна система по испански език за младежи и възрастни. Одобрена е от МОМН със Заповед No РД 09-219/27.02.2013 г. и е напълно съобразена с Общата европейска езикова рамка.
Учебникът съчетава практиката на комуникативните умения с придобиването на знания по граматика и опознаването на испанската култура. Включените упражнения са разнообразни и балансирано развиват четирите езикови умения – писане, четене, слушане и говорене. Основната цел е да се хармонизират различните стилове на учене и способностите на всеки ученик. Материалите са разпределени в 12 урока. Три от тях (4, 8 и 12) са предназначени за преговор и предлагат общ поглед върху всички езиковото и културно придобитите знания до момента. Необходимите аудиозаписи за задачите за слушане са включени в CD, приложено безплатно към учебника.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2010
Автор Eva Marнa Lloret Ivorra
Жанр Испански език
Брой страници 128
Подкатегория За упражнения За профилирана подготовка
Колекция Училище
Категория 8. клас 9. клас 10. клас 11. клас 12. клас

Производител: Eva Marнa Lloret Ivorra

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.