Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла
Любими
Моята количка

Трябва да влезеш в акаунта си за да добавиш продукт в любими

влез в акаунт
Продуктът е добавен в количката
виж количката
Продукти
eMAG инфо

Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла

Продуктът вече не е част от офертата на eMAG. Подобни продукти:

Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла Пералня Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Бяла
Рейтинг:
Предлагани от:
eMAG
Този продукт не е наличен
Разгледай подобни продукти сходни по:
Код на продукта: WF70F5E0W2W

Подобни продукти:

Описание

Представяме Ви перална машина, с която Вашият перилен препарат ще пере още по-добре: новата перална машина на Samsung с Ecobubble технология. Тя има уникален генератор на мехури, който разтваря перилния препарат и инжектира въздух, като по този начин се създава богата сапунена пяна. Дори и при по-ниски температури, тази пяна прониква по-бързо в тъканите и ги почиства ефективно, все едно използвате цикъл с висока температура. Резултатът? Нежно изпиране, което пести енергия.

Ефективно пране със студена вода

Сега вече можете да перете ефективно както със студена, така и с топла вода - пералната машина на Samsung с Eco Bubble™ технология. Тя пести енергия при всяко зареждане и е революция в прането. Перете със студена вода. Пестете енергия.

 

Как работи технологията Eco Bubble™?

Революционната технология Eco Bubble™ на Samsung разтваря перилния препарат във въздух и вода преди началото на цикъла. По този начин се създават въздушни мехурчета, които проникват в тъканите по-бързо, отколкото концентрираните перилни препарати. Перете дрехи в студена вода също толкова ефективно, колкото и в гореща, като едновременно с това пестите енергия.

 

Добавете елегантност към интериора на дома си

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобрете интериора на дома си с Crystal Gloss™ дизайн. Вместо скучна перална машина, която прилича на кутия, разполагате с меки извивки за по-красива визия. Пералната машина включва технологията Touch of Color™ на Samsung, която добавя дълбока и елегантна прозрачност към рамката на вратата. Широк дисплей с плоски бутони, които отговарят и на най-лекото докосване допълват органичния дизайн на пералната машина.

 

Интелигентната проверка диагностицира и отстранява проблемите вместо Вас

Представете си, че вече не е необходимо да звъните на техник, когато възникне проблем, защото Вашата перална машина вече Ви е предложила решение. Новата перална машина на Samsung е оборудвана с иновативна технология за интелигентна проверка. Интелигентната проверка открива и диагностицира грешки във всеки един етап и предлага лесни начини за разрешаване на проблемите чрез използване на смартфон с LED сканиране. Дори не е необходимо да се консултирате с ръководството на потребителя - можете да решите проблема, преди той да е довел до главоболие.

 

Премахва петната - и ненужните стъпки при пранеИма много начини да изцапате дрехите си. И един уникален начин да ги почистите. Премахването на петна използва технологията Eco Bubble™ за дълбоко, нежно и ефективно почистване на дрехите Ви. Отстранявайте най-често срещаните петна - от вино, домати, кръв, шоколад и трева, както и по-рядко срещаните.

   
 
 

Помни последните използвани настройки

Ако всеки път перете, без да променяте настройките си, не е необходимо да препрограмирате за всеки цикъл. Паметта за последна програма съхранява последната използвана настройка - дори и пералната машина да е изключена. Просто натиснете "Старт" и пуснете ново пране. Времето, което пестите бързо се натрупва.

 

Екологично почистване на барабана

Почистете барабана също толкова лесно, колкото и дрехите си, като включите екологичното почистване на барабана. Екологичният цикъл отстранява остатъците от перилен препарат и натрупаните замърсявания, без да използва силни химикали. Не сте сигурни кога да почистите? На всеки 40 цикъла се включва аларма, за да Ви напомни.

 

Програма за бързо пране

Дори и когато сте много заети, ще можете да отделите време за програмата за бързо пране. Просто натиснете бутона на 15-минутната програма за бързо изпиране и сте готови за 15 минути. Можете да променяте настройката на таймера (наличните опции са: 15, 20, 30, 40, 50 и 60 минути) според теглото на дрехите и графика Ви.
 

 

Диамантен барабан

Опростената форма на диамантния барабан предлага мощно, но и нежно изпиране. Релефният дизайн на диамантния барабан внимателно движи дрехите в уникално проектирания барабан, а малките отвори за вода не позволяват на дрехите да се набиват в отворите и да бъдат повредени. Получавате грижа за тъканите, съчетана с дълбоко почистване.

 

Pеклама

Характеристики

Основни характеристики

Тип продукт Пералня с предно зареждане
Тип зареждане Предно
Slim He
Вид дисплей LED
Центрофуга (об/мин) 1200
Капацитет на зареждане (кг) 7
Енергиен клас A+++
Клас на ефиктивност при пране А
Клас на ефективност при центрофугиране B

Програми

Бърза програма (мин) 15
Програма за предпране Да
Програма памук Да
Програма за вълна Да
Програма за синтетика Да
Програма намалена консумация на енергия Да
Спортна програма Да
Други: Бебе

Функции и безопастност

Програматор центрофуга Да
Филтър авто- почистване Да
Автодиагностика Да
Контрол прегряване Да
Система за отчитане на пяна Да
Защитна сиситема за деца Да
Информация на дисплея Оставащо време

Технически детайли

Среден годишен разход на вода (л) 9400
Ниво на шума при центрофугиране dB(A) 76
Ниво на шума при пране dB(A) 62
Размери (В x Ш x Д см) 85 x 60 x 55
Системи и технологии: Eco Bubble
Diamond Drum
Цвят Бял
Тегло (кг) 61

Производител: Samsung


eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.