Оценка от клиенти:

0

Добави ревю | Добави въпрос

Предлаган от:

Ozone

Подобни продукти

Описание

Забравете всичко, което някога сте чували за РНР, и вижте истинската мощ на езика. Тази книга разглежда най-полезните елементи на РНР, демонстрира по какъв начин те могат да ускорят процеса на уеб разработка и обяснява защо най-разпространените от тях често не се използват по предназначение. Ще научите кои елементи могат да допълнят възможностите на обектно-ориентираното програмиране и кои елементи трябва да използвате, за да интегрирате вашето приложение с бази данни.
Книгата „РНР: Добрите страни“, написана от дългогодишен член на РНР общността, е идеална както за начинаещи РНР програмисти, така и за уеб разработчици, които искат да разучат нов програмен език. Запознайте се с основния синтаксис, променливите и типовете данни в РНР
Разберете по какъв начин можете да интегрирате езика в уеб страници
Научете се как да използвате низове, масиви и вградени функции на РНР
Открийте предимствата в използването на РНР като обектно-ориентиран език
Разучете начините за взаимодействие между РНР и базите данни като SQLite и MySQL
Прочетете най-добрите установени практики за предотвратяване на пробиви в сигурността, посредством специфична обработка на входяща и изходяща информация

♦ ♦ ♦ Питър Б. МакИнтайър има повече от 20-годишен опит в областта на софтуерната разработка, използването на инструменти от тип „клиент/сървър" и съответни системи за работа с бази данни, включващи РНР, PowerBuilder, Visual Basic и Active Server Pages. Питър е бивш редактор и автор на публикации в онлайн списанието phpjarchitect.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Питър Б. МакИнтайър
Жанр Компютърна грамотност
Брой страници 174
Тип Мека
ISBN 9789549341331

Производител: Питър Б. МакИнтайър

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.