Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Описание

Преговаряме за всичко - когато търсим работа, уреждаме спор с клиенти, уточняваме клаузите на договор или търсим търговско партньорство. Опитните специалисти по водене на преговори винаги са били високо ценени, а извеждането на трудни преговори до успешен край е една от най-вълнуващите страни на днешния бизнес.

Преговорите - книга максимално заредена с практически съвети, ще помогне на всеки мениджър да подобри уменията си и да извлече оптимална полза от този процес. Подробно са разработени важни ключови моменти:
- Подготвяне на нужната информация преди началото на преговорите;
- Управление на многостранни преговори;
- Анализ и оценка на позициите;
- Дефиниране на собствените източници на тежест в хода на преговорите.

Поредицата Harvard Business Essentials е предназначена да осигури изчерпателни съвети, персонални наставления, информация и напътствия по най-важните въпроси на бизнеса. Черпейки от богатството на Harvard Business Essentials, както и от други източници, тези кратки ръководства са внимателно изготвени, за да предоставят един изключително практичен ресурс на читатели от всички нива на професионалната подготовка. За да бъдат гарантирани качеството и прецизността, всеки том е прегледан основно от специализиран съветник, представител на бизнес школа от световна класа. Независимо дали сте нов мениджър, интересуващ се от подобряване на уменията си, или пък опитен изпълнителски кадър, желаещ да разшири своя личен кръгозор, тези ориентирани към разрешаването на проблеми книги ще ви предложат надеждни отговори.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Ричар Люки
Жанр Комуникация Икономика
Брой страници 224
Тип Твърда
ISBN 9789543270040

Производител: Ричар Люки

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.