80% Complete (danger)

Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Учебникът съдържа 9 глобални теми, разработени в 31 урочни единици. Той улеснява формирането на представите на първокласниците за природната и обществената среда. Учителят е максимално улеснен да свърже учебната информация за живота около нас с интересите и познавателните потребности на децата. Темите за природната среда са подредени въз основа на сезонния принцип, което позволява преки наблюдения в реалността, следвайки конкретната учебна програма.

В уроците учениците изпълняват редица дейности: описват ситуации, растения, животни, промени в природата, видове храни; обсъждат поведението си на улицата, в училище, в дома; наблюдават и сравняват обекти; назовават видове транспортни средства, професии, популярни за България растителни видове; разказват по картините от учебника; тълкуват ситуации. За по-лесното усвояване на знанията на страниците на учебника са предложени разнообразни игри – разгадаване на лабиринти, разпознаване по картини, свързване на обекти със стрелки, оцветяване с подходящи цветове.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Илиана Мирчева
Жанр Роден край
Брой страници 72
Подкатегория За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 1. клас

Производител: Илиана Мирчева

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.