Оценка от клиенти:

Предлаган от: Galaxy Bulgaria

Описание

Венеция, 1681. Венецианските огледала са по-скъпи от злато, а талантът да обработваш стъкло е най-ревностно пазената тайна на Републиката. Затова островът Мурано става едновременно дом и затвор за майсторите на стъкло. И те са зорко следени и пазени от Съвета на десетимата. Най-талантливият от тях – майстор Корадино Манин, открива нов метод за направата на огледала. Но за да защити дъщеря си, той продава своето знание и душата си на френския крал Луи XIV – Краля Слънце...Лондон, наши дни. Нора Манин е сред развалините от един брак. Огорчена и наранена напуска града и заминава за Венеция, където са нейните корени. Младата жена, в чиито вени тече кръвта на Корадино, отива да учи занаята на предците си на остров Мурано. Докато Нора се опитва да намери нов живот и отново да повярва в любовта, съдбата й се оказва неразривно свързана с историята на предците й и с тайните и предателствата от миналото, които са живи и опасни и в настоящето. Роман, изработен като най-финото муранско стъкло – инкрустиран от историческа мистерия, любов, много страст и съвременна романтика! Когато стисне стъкленото сърце в ръката си, тя ще знае, че държи моето сърце!

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2011
Дата на издаване 01.01.2011
Автор Марина Фиорато
Издателство Кръгозор
Жанр Бестселъри
Език български
Брой страници 288
Подкатегория Бестселъри
ISBN 9789547712492
Колекция Бестселъри

Производител: Кръгозор

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (1 ревю)


Оценка на продукта:

4 (1 ревю)

Имаш продукта или си го използвал?

Кликни на звездите, за да оцениш продукта


Подреди по:

Ревю добавно от
Венета Стоянова
преди 11 месеца

Проверена поръчка

Стълкларят от Мурано

"Стълкларят от Мурано" е от книгите, които се четат с лекота- интересна, приятна и неангажираща.В нея има романтика, история, мистерия, любов. Препоръчвам я на дамите!
Полезно ревю?
Няма коментари

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.