Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Описание

Книгата е структурирана в две части:
Първата част съдържа 10 примерни теста, всеки с по 20 езикови и литературни задачи, както и задачи за създаване на текст – подробен преразказ на непознат текст или трансформиращ преразказ. Чрез тестовете ще проверите своите знания и ще изградите необходимата техника за тяхното решаване.
Във втората част (приложение 1 и приложение 2) сбито и целенасочено са представени необходимите знания по български език и по литература. Тази част на помагалото ще ви даде възможност бързо и лесно да се ориентирате в учебния материал когато срещнете трудности при решаването на тестовете, както и при желание да си припомните, преговорите и систематизирате наученото в пети клас.
В частта по български език ще откриете информация, свързана с науките за езика и съобразена с обема учебно съдържание за 5. клас – правила и примери.
В частта по литература са заявени темите, проблемите и характеристиките на героите на творбите, които се изучават в 5. клас.
В приложение 3 е предложен и модел с последователност на стъпките за работа върху преразказ на неизучаван текст – подробен и трансформиращ, като са представени изискванията при писане и опорите при редактиране на текста.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2010
Автор Александър Трингов
Жанр Български език Литература
Брой страници 72
Подкатегория Тестове За упражнения
Тип Мека
Колекция Училище
Категория 5. клас

Производител: Александър Трингов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.