Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Подобни продукти

Описание

Съдържа 32 цветни карти, както и картинен речник по английски език.
ИК "Гея Либрис" предлага комплект за индивидуална и фронтална работа, дидактически материали, табла и други за осъществяване на богата нагледна учебно-възпитателна дейност в детските градини и първи клас. За първи път у нас се правят помагала с такова качество и такъв широк спектър от приложение.
Те са изключително удобни, както за преподавателска дейност, така и за самостоятелно използване от детето. Дизайнът на всеки комплект цели да предизвика интереса на детето към света около него. Чрез различни дейности - рисуване, оцветяване, рязане, лепене, комбиниране, свързване от точка до точка. Чрез игри и мозайки може лесно и забавно да се научат буквите и цифрите, часовникът и времето, цветовете и формите. Този комплект е първи етап от широка програма и дидактични средства. По лесен и забавен начин ще помогне на детето Ви да научи числата от 1 до 100.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Колектив
Брой страници 32
Подкатегория Сборници За упражнения
Колекция Училище

Производител: Колектив

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Други потребители се интересуват от ...

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.