Оценка от клиенти:

Предлаган от: Yakobg

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Вибриращата машина InSPORTline Julite е идеална за оформяне на тялото, подобряване на подвижността на ставите, намаляне на напрежението в мускулите, релаксация и намаляване на стреса . Машината работи на принципа на ефективни вибрации, които предизвикват рефлекторни мускулни контракции, като по този начин интензивно укрепват мускулите. Вибрациите достигат дълбоко в мускулите, което е причина за максимална ефективност дори и при прости упражнения. Само няколко минути стоеж с леко свити коленете са достатъчни за резултатите, които ще дойдат след няколко дни. Вибриращата машина InSPORTline Julite предлага три вида вибрации (вертикална вибрация, 3D вибрация и комбинация от двете), два мощни двигатели с обща мощност 800W., няколко предварително зададени програми, като в същото време можете и сами да зададете различна интензивност на вибрациите и различна продължителност. Машината разполага и с импулсни сензори в дръжките, с помощта на които се измерва пулса, гумена вибрираща плоча с нехлъзгащо покритие, чиято товароносимост е 160кг. и елегантен метален корпус. Благодарение на тези отлични качества вибриращата машина InSPORTline Julite е много популярна и търсена, както за домашна употреба, така и за клубна. Техническо описание:
3 вида вибрации - вертикални, 3D вибрации, комбинация от вертикални и 3D вибрации Брой на двигателите - 2 Мощност на двигателя - 500W (вертикална вибрация), 300W (3D вибрации) Честота на вибрациите - 5-14 Hz (вертикална вибрация), 15-40 Hz (3D вибрации) Амплитуда - 0-10 мм. (вертикална вибрация), 0-2 (3D вибрации) LCD дисплей Компютърни показания - вида на вибрации, скорост, програма, сърдечната честота 3 предварително зададени програми Настройки за до 60 градуса вибрации Сензор за сърдечна честота в ръкохватките Стоманена конструкция Гумен нехлъзгащ се слой на повърхността Площ на вибриращата плоча - 68 х 51 см. Размери - 68 х 69 х 134 см. Капацитет на натоварване - 160 кг. Тегло - 57 кг. SC категория (според EN957) - за домашна и клубна употреба Основни предимства: Улеснява бързото възстановяване и регенерация след физически упражнения, спорт или упражнения Машината е особено подходяща, като начална или крайна фаза на тренировка на пътеки, за инлайн скейтъри, велосипедисти, скиори и др. Тя може да се използва като помощно средство при лечение на ревматизъм и други заболявания на костите и ставите (само след консултация с вашия лекар) Подобрява циркулацията на кръвта Ефективна при лечение на болка и скованост в ставите и мускулите Подобрява баланса и координацията Ефективна при борбата с целулита Увеличава производството на растежен хормон Тренирани муслулни групи:

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Тип продукт Бягащи пътеки

Производител: inSPORTline

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.