Оценка от клиенти:

Предлаган от: Ozone

Други оферти

Описание

Продължи да твориш живота си... "Всеки от нас е абсолютна индивидуална и неповторима личност - съвкупност от семеен опит и история, собствени житейски преживявания, убеждения и вярвания за смисъла на живота и заобикалящия ни свят, усещане за личен потенциал и желание за развитие.
Съществуват универсални методи за познание, които не винаги успяват да отговорят на личните ни потребности. Стъпките, по които всеки ще върви, за да го постигне, са въпрос на лично решение. Четейки книгата, ще извървите част от моите стъпки. Стъпки, които ме връщат далеко в забравените сънища от детството, за да ме отведат до изоставената и овехтяла книга на познанието... там върху една порутена ограда. Разлиствайки книгата на познанието ще се понесете във вълшебната спирала на информацията. Спиралата се движи ту бързо, ту бавно. Но аз имам силата да управлявам времето.
Да стоя и наблюдавам, да чувствам, да разбирам, да се слея с безкрая... да се завъртя нагоре или надолу, да скоча напред или да се върна назад. Ще се срещнем със съдбите на различни герои. Потъвайки в лабиринтите на собствените им емоции от радост и тъга, любов и омраза, увереност и страх, щастие и гняв... ще вървите по пътя на истината за вярата, надеждата и любовта." Божидара Мавродиева

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Божидара Мавродиева
Жанр Съвременни
Брой страници 190
Тип Мека
ISBN 9786191690398

Производител: Божидара Мавродиева

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.