Оценка от клиенти:

Предлаган от : Animato Music

2250 лв. (- 24% )

1700 лв.

Доставка до 10 дни

Описание

2 CD - Стандартна Версия
\n2 CD EE - Лицензна Версия
\nVL - Плоча
\n
\n
\nОчакваната с огромно вълнение от рок феновете музикална колаборация между Metallica и Lou Reed, озаглавена Lulu, ще излезе на пазара на 8-ми октомври!
\n
\nЗаглавието на записа е вдъхновено от творби на немския драматург, поет и предшественик на експресионизма, Франк Ведекинд. Пиесите “Земният дух” и „Кутията на Пандора” разказват историята на млада танцьорка и нейните премеждия в живота. След издаването им през ранната 1900-тна година, творбите са придружени от големи театрални скандали и сериозна намеса на цензурата. По-късно авторът ги обединява под заглавието „Пиеси за Лулу”.
\n
\nПървоначално Lou Reed е имал намерение да представи своята трактовка върху „Пиеси за Лулу” на театрална сцена в Берлин. През 2009-та, преди да осъществи идеята си, по време на концерт в Rock And Roll Hall Of Fame, в Ню Йорк, Lou се среща с метъл величията от Metallica. Така изпълнителите се „надушват” и решават да обединят сили за тавата Lulu.

Спецификации

Характеристики

Дата на издаване 2011
Музикална компания Universal Music
Конфигурация (броя в пакет) 2
Формат 2-CD
Артист Metallica and Lou Reed
Заглавие Lulu

Техническа информация

Година/Дата на излизане 2011

Производител: Universal Music

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image