Diplomat Corporation

„Дипломат Корпорейшън” ЕООД предлага богата гама висококачествени електроуреди, конкурентни цени, бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ. Уредите спомагат за подобряване качеството на живот® на българските потребители. Компанията е собственик на търговска марка „Diplomat”, Termomax, Bravissimo и Bonjour. Тя предлага широка гама модерни, функционални, енергоспестяващи и с иновативен дизайн уреди от български и световни производители , подходящи за всеки дом – електрически бойлери и такива със серпентина, телевизори, хладилници, перални, електрически и на твърдо гориво отоплителни уреди – климатици, конвектори, радиатори, вентилаторни печки, готварски печки на твърдо гориво, камини, камери и пелетни камини – сухи или със серпентина, малки и големи готварски печки, фурни, аспиратори, прахосмукачки, котлони и скари, плотове за вграждане, уреди за красота и всякакви малки електроуреди за кухнята или офиса като кафе кани, цитрус преси, блендери, сандвич-мейкъри, тостери, пасатори, диспенсери, миксери, ютии и др.

Компанията цели дългосрочни взаимоотношения с клиентите си и ще поддържа тези взаимоотношения с изгодни цени, гъвкавост и обслужване

Фирмена информация

"Дипломат Корпорейшън" ЕООД

Булстат: BG 110513415

Адрес: Бул. „Ал.Стамболийски“ 127, Гр. София 1330

МОЛ: Любен Станев Лалев

Телефон за контакти: 0700 150 90

E-mail: diplomat@emag.bg

Прочети повече

Продуктови категории

379 Продукта
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (8)
виж всички категории

Полезна информация

За да упражните правото си на отказ, е необходимо предварително да сте запознати с политиката за връщане:

1. При получаването на стоката, КУПУВАЧЪТ е длъжен незабавно да я прегледа и да информира лицето, извършващо доставката относно видими недостатъци като: нарушена цялост на опаковката, козметични транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари, липса на придружаващи документи, сгрешена пратка, фабричен дефект или други нередности. КУПУВАЧЪТ е длъжен да изисква опция "Преглед" преди да плати наложения платеж. Без нея, подписът за получаване на стоката е равен  на приемане на пратката в изряден вид.

В случай на констатиране на някоя от посочените нередности в настоящата точка, в присъствие на куриера или лицето, извършващо доставката, се съставя констативен протокол като КУПУВАЧЪТ отказва да получи пратката и незабавно уведомява ПРОДАВАЧА  на тел. 0700 150 90, опция 1 или 3 от гласовото меню.

2. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ПРОДАВАЧА.

В случай на отказ на пратката от страна на клиента, по нито една от посочените причини в т. 2., а поради лични такива на клиента, то връщането на уреда СЕ ЗАПЛАЩА ОТ КУПУВАЧА по стандартна куриерска тарифа на куриерската фирма, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите!!! Личните причини могат да касаят мотивите, че уредът не отговаря на очакванията на КУПУВАЧА; размисляне, докато пратката пристигне, че КУПУВАЧЪТ вече не желае уреда; липса на финансови средства по наложения платеж или по платената доставка и др.;

 3. При приемане на доставката от КУПУВАЧА без забележки, всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти на получената стока се явяват неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на стоката и/или потребителят не уведоми незабавно ПРОДАВАЧА   на тел 0700 150 90, същият губи правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата.

  4. В случай, че КУПУВАЧЪТ не направи оглед на получената стока при получаване в присъствието на куриера и не предяви незабавни претенции, стоката се смята за одобрена и потребителят губи право да претендира на по-късен етап.

  5. В случай, че КУПУВАЧЪТ е избрал по собствено желание куриерска фирма, с която ПРОДАВАЧЪТ няма договорни отношения за доставка на своята поръчка (куриерски фирми, различни от Transpress и Еконт)  или е възложил на такава връщане на стоката обратно към ПРОДАВАЧА, рискът от загуба или повреда на стоката е изцяло за сметка на КУПУВАЧА, съгласно чл.103 ал.2 от ЗЗП. КУПУВАЧЪТ отправя претенции към избрания от него превозвач.

  6. КУПУВАЧЪТ, който има качество на потребител по смисъла на ЗЗП, има право на основание чл.50 от ЗЗП да се откаже от сключения договор от разстояние, без да дължи неустойка или обезщетение в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, съгласно чл.50 т.2а, б. Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно продуктите на ПРОДАВАЧА преди изтичането на 14-дневния срок.

  7. Обезщетението или замяната в срок от 14 дневен срок се изплаща по банковата сметка на КУПУВАЧА, само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:

- Оригиналната опаковка на стоката да не е с нарушена и не увредена цялост /измачкана, изцапана, скъсана, разкъсана, облепена с тиксо/.

– Документи, придружаващи стоката, а именно: копие от оригинална фактура или копиe от оригинална касова бележка. 

- Уредът да е напълно изправен да няма следи от ремонт или токови удари от изпускания и драскотини.

  1. КУПУВАЧЪТ връща стоката на ПРОДАВАЧА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и задължително заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ПРОДАВАЧА е преди изтичането на 14-дневния срок. КУПУВАЧЪТ Е ДЛЪЖЕН ЗА СВОЯ СМЕТКА ДА ЗАСТРАХОВА УРЕДА  ПРИ ВРЪЩАНЕ, на неговата закупена стойност. При връщане с куриерска фирма SPEEDY освен застраховка задължително се маркира "чупливо".

9. Всички транспортни разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на КУПУВАЧА!

10. Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания, във вида, в който е получена. ПРОДАВАЧЪТ запазва правото си, в случай, че върнатата стока е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, увредена от токов удар, с липсващи аксесоари, гаранционна карта, липсващ касов бон да прецени дали да приеме върнатата стока.

Всички продукти разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя. Гаранционното обслужване се извършва, само чрез позвъняване на 0700 150 90, опция 3 от главното меню – „Рекламации”или на посочения телeфон в гаранционната карта.

Гаранцията губи валидност:

- при изгубена гаранционна карта и касов бон;

-  при опит за ремонт от неоторизиран сервиз;

- при повреди, причинени от неправилна експлоатация;

- при нарушаване на физическата цялост на изделието;

- при химическо, електрическо или друго въздействие, различно от нормалната експлоатация на продукта

Съгласно Удостоверение №12586 от Комисия за Защита на личните данни, „Дипломат Корпорейшън” ЕООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен №12586. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от „Дипломат Корпорейшън” ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на „Дипломат Корпорейшън” ЕООД.

Продукти предлагани от Diplomat Corporation са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2016-10-20 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Вентилаторни печки, с бранд Diplomat Corporation e 35 лв.
  • Стартиращо от 2017-08-01 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 3.99 лв.
  • Стартиращо от 2018-08-10 , таксата за доставка за поръчки имащи метод на плащане Наложен платеж, с вид доставка Куриер, и съдържащи продукти от категория Котли на твърдо гориво, печки и камини, e 35 лв.
  • Стартиращо от 2019-07-29 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Котли на твърдо гориво, печки и камини, e 35 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.