Описание

Учебникът е предназначен за студентите от всички университети, висши училища и колежи, в които се изучава специалността Агрономство и е съобразен с държавните изисквания и най-новите учебни програми за обучението им по дисциплината агрохимия. В него са отразени последните постижения на световната и на българската агрохимична наука.

Освен за подготовка на студентите по дисциплината агрохимия този учебник може да бъде полезен и на специалистите и фермерите, които се интересуват от въпросите, свързани с почвеното плодородие, храненето и торенето на селскостопанските култури и опазването на околната среда.

Спецификации

Характеристики

Автор Колектив
Брой страници 478
Тип Мека

Производител: Колектив

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image