Оценка от клиенти:

Предлаган от : IVENTAS

  • Безплатна доставка

Описание


Активната гимнастика Gymini Move & Play е първата, която разполага с плъзгащо се закопчаване на арките една за друга, което позволява играчките да са винаги близо до бебето. Гимнастиката е по-гъвкава за употреба, по-удобна и по-лесна за нагаждане към нуждите на развитието на бебето.

С Gymini Move & Play получавате:

● Плъзгащо се музикално цвете (конектор за арките) с картинки и светлини, което пее при потупване или издърпване на висящата от него гризалка-маймунка

● Безопасно огледало, закачващо се за арките

● Дрънкалка с халкички

● Дрънкалка-облак

● Вибриращо слонче

● Висяща маймунка

● Висящите играчки могат да се плъзгат по арките, както и да се откачват

● Шумолящи части по постелката

● Супер голям размер на постелката

Размери: 86/80 см (със затворена ограда), 110/105 см (с отворена ограда)


Предимства: Революционният конектор за арките предлага безкрайни възможности за игра Плъзгащите се халки позволяват поставяне на играчките на различни места Големият размер на постелката предлага повече пространство за игра Поставянето и повдигането на детето е безпроблемно! Чудесен продукт за по-дълго време, прекарано по корем - укрепване мускулите на врата и гърба Развива грубата моторика и сетивата Употреба за различна възраст: 1 до 3 месеца - поставете бебето по корем, с лице към огледалото. Интересът към собственото отражение ще увеличи времето, прекарано по корем. 3 до 6 месеца - придвижвайте висящите по арките играчки на подходящо разстояние от бебето, така, че да може да ги достига и да ги удря, а по-късно и да ги хваща.
Употреба по различен начин:

1. Като активна гимнастика с вдигнати над главата арки


2. С вдигнати, затворени арки.3. Споделете времето за игра на постелката заедно с бебето.4. Гимнастиката се променя и расте заедно с бебето, приспособявайки се към различните етапи от развитието му.5. Забавни игри по корем

Спецификации

Основни характеристики

За Момичета Момчета
Възраст 0 месеца +

Дизайн

Цвят Многоцветен

Производител:Tiny Love

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.