ALBACOM BIZ

Обща информация

SC ALBACOM BIZ е един от (водещите дилъри) в РУМЪНИЯ в продажбитена: ИТ, ЕЛЕКТРОНИКА И КОНСУМАТИВИ и предлага най-широка гама от тези категории продукти, като същевременно се стреми поддържа 100% удовлетвореност на клиентите!
Ние предлагаме качествени продукти и марки, бързи срокове за доставка и експертна поддръжка.
SC ALBACOM BIZ SRL търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и поддържа тези взаимоотношения с отлична цена, гъвкавост и обслужване.

Фирма: ALBACOM BIZ SRL

Адрес: Str Bucuresti nr 88, Alba Iulia, Alba, 510018, Alba Iulia, Alba,

ЕИК: RO15432686

IBAN: RO77BACX0000001429185000

Банка: UNICREDIT BANK

Телефонен номер: 0040765356757

И-мейл: albacom@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

1147 Продукта
Големи електроуреди
Готварски печки и микровълнови (2)
Бойлери, Климатици & Уреди за отопление (2)
Малки електроуреди
Мода
Дамски чанти и аксесоари (3)
Играчки & Детски артикули
Бебешки храни и аксесоари (1)
Грижа и хигиена (3)
За детската стая (1)
Всички играчки за децата (2)
Спорт & свободно време
Велосипеди, екипировка и аксесоари (1)
Авто & Направи си сам
Автомобилни крушки и акумулатори (3)
Поддръжка и автокозметика (5)
Градинска техника (24)
Строителни материали (18)
виж всички категории

Полезна информация

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от ALBACOM BIZ SRL, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ALBACOM BIZ SRL КД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на ALBACOM BIZ SRL в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на ALBACOM BIZ SRL. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на ALBACOM BIZ SRL. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0040765356757 или и-мейл albacom@emag.bg

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: albacom@emag.bg или тел. 0040765356757.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл albacom@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ALBACOM BIZ SRL ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ALBACOM BIZ SRL по телефона, номерът за връзка е 0040765356757.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ALBACOM BIZ SRL

Адрес: Str Bucuresti nr 88, Alba Iulia, Alba, 510018

Тел.: 0040765356757

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай ALBACOM BIZ SRL ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ALBACOM BIZ SRL стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ALBACOM BIZ SRL

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че ALBACOM BIZ SRL КД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ALBACOM BIZ SRL КД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ALBACOM BIZ SRL КД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти предлагани от ALBACOM BIZ са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2019-07-25 поръчки с по-висока стойност от 100 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 11.3 лв.
  • За периода 2019-09-17 - 2022-01-04 , таксата за доставка за поръчки с вид доставка Куриер, e 11.3 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.