Anglingproshop


Обща информация

БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД предлага широка гама продукти от категория N/A: Стремежът на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

.Anglingproshop

Фирма: БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД

Адрес: Хайдушка гора №2, Столична, София-град, 1606

ЕИК: 203126950

IBAN: BG12UNCR70001521765051

Банка: UniCredit Bulbank AD

Телефонен номер: +359888891911

И-мейл: office@anglingproshop.com

Статут: Търговец

Полезна информация

Политика за връщане

Потребителят може да върне продукт закупен от Anglingproshop по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл anglingproshop@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Anglingproshop ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон: 0885 513 980 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

ЗаAnglingproshop

Адрес: София 1612, кв. „Красно село“, ул. „Хайдушка гора” № 2

Тел: 0885 513 980

Предпочитан куриер: Еконт експрес

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 30 (тридесет) дни. В този случай Anglingproshop ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Anglingproshop стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Anglingproshop

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Гаранция на продуктите

Всички продукти, предлагани от БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД) стоката се изпраща до офиса на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Защита на личните данни

Съгласно Удостоверение № 408349, издадено на 03.02.2015 г. от Комисия за Защита на личните данни, БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен   №408349. Личните данни, получени за обработка от потребителите на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД, както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на БЕЛОПОЛСКИ ТРЕЙДИНГ ООД.

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от Anglingproshop са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2020-01-05 поръчки с по-висока стойност от 40 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 40 лв е 4.99 лв.
  • ● За периода 14/02/2020 - 31/03/2024, всички поръчки със стойност по-голяма от 99 лв e 4.99 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 99 лв e 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Продуктови категории

9062 Продукта (виж всички) виж всички категории