Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Предназначен е за профилирана подготовка в българските училища и за всички с повишен интерес към географията.
Представяме изключително богата и актуална информация, структурирана в 106 карти. Класифицирани са в 8 раздели, като подробно са разгледани: световната геополитика и геоикономика; демографското развитие и глобализацията; съвременните тенденции в световното стопанство; природните ресурси и потенциал на Земята; регионите на света в тяхното разнообразие и специфичност.
Географията на България е представена в 39 карти. Задълбочено разработените теми дават възможност за подробни анализи, систематизиране на знания, оценяване на географската и икономическа информация, картографирана в Атласа.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2006
Автор Колектив
Жанр География и икономика
Брой страници 80
Подкатегория За профилирана подготовка Атласи и карти
Колекция Училище
Категория 11. клас 12. клас

Производител:Колектив

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.