Описание

„Aula International” е учебна система по испански език, разработена за младежи и възрастни, които са начинаещи в изучаването на езика. Системата е с доказан успех и се използва в международни филиали на Институт „Сервантес”, както и в редица университети по света. Напълно съвместима е с Общата европейска езикова рамка.
Учебникът от всяко ниво осигурява от 60 до 80 учебни часа. Съчетава практиката на комуникативните умения с придобиването на знания по граматика и опознаването на испанската култура. Уроците разполагат със съвременни снимки и информация, които предизвикват интереса на учащите. Включените практически упражнения помагат да се затвърди наученото и развиват езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Необходимите аудиоматериали за задачите за слушане са включени в CD, приложено към учебника. С помощта на записите учащите развиват умението си за слушане с разбиране и подобряват произношението си.
Учебното съдържание е разработено въз основа на активния подход на преподаване. Основният фокус е върху поставянето на задачи за работа в групи или по двойки, като така се мотивират учениците да участват активно в процеса на обучение..

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2002
Автор Jaime Corpas
Жанр Испански език
Брой страници 192
Подкатегория За упражнения За профилирана подготовка
Тип Мека
Колекция Училище
Категория 8. клас 9. клас 10. клас 11. клас 12. клас

Производител: Jaime Corpas

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image