Оценка от клиенти:

Предлаган от : Dai-Tech

6990 лв.

Изчерпана наличност
Виж подобни продукти на база:
Добави продукта в Любими, инсталирай мобилното приложение и ще те известим, когато продуктът отново е в наличност.

Описание

Серията Akin е създадена за да посрещне нуждите на клиентите, които търсят стабилно напрежение за тяхното електронно оборудване. Akinе създаден с цел да подсигури Вашето оборудване да получава напрежението, което попада в определен диапазон. Оборудван с функция за отлагане на старта, Akin AVRе способен да предпази свързаните устройства от пренапрежения. Високото представяне на AVRе придружено с гъвкавостта му да пасне на всякакъв вид устройства със своята гама от входящо напрежение. Серията AkinВи осигурява оптималното решение за Вашите ежедневни нужди. Дигитален дисплей Серията Akin предоставя мониторинг в реално време на важните стойности чрез дигиталният дисплей на предният панел. Вие вече имате достъп, в реално време, до стойностите на входящото и изходящото напрежение, благодарение на вградения екран. Функция отложен старт С цел избягване на повтаряем старт, във връзка с вероятни инцидентни колебанията на напрежението, устройството притежава функция отложен старт, която осигурява промяна на подаваното от мрежата напрежение към оборудването, до тогава до когато мрежата се стабилизира. Функцията отложен старт елиминира преходите, които могат да засегнат свързаното оборудване. Можете да настроите отложеният старт до 3 минути. Проектиран е така, че да предотврати повреда в устройства с променливия ток (AC) при последователни стартирания. Перфектен е за употреба с устройства като хладилници, фризери, климатици или дехюмидифайъри. Гама на селективно входящо напрежение Серията Akin осигурява гама на селективно входящо напрежение с цел – пасване на всякакво оборудване от елетронни устройства до чувствителни компютри. Потребителят може да избере приемливи граници на входящо напрежение: от една страна за чувствително оборудване ( компютри, мрежово оборудване, телевизори, контролно оборудване) както и за други, за които промяната на напрежението не е. Гаранция „Вземи и върни“ По време на гаранционния период на продукта, имате достъп до услугата „Вземи и върни“ навсякъде на територията на България. В случай, че имате проблем, всичко, което трябва да направите, е да се обадите на нашия Център за услуги, и ние ще се погрижим за останалото! .

Спецификации

Output

Капацитет: 800W / 1000VA
Външни връзки 1 x Schuko
Тип конектори: 1 x Schuko
Волтаж (V) 220

Защита и филтриране

Защита от прегряване Да
Защита от късо съединение Да
Защита от претоварване Да

Input

Изходна честота: 60Hz or 50Hz
Номинален input волтаж 110VAC - 270VAC or 140VAC - 260VAC (избираем)

Физически спецификации

Размери (В x Ш x Д) см 196.8 x 110 x 123.5
Цвят Черен
Тегло (кг) 3.91

Други

AVR Да
Температура 0 - 40 градуса по Целзий
Други LCD Дисплей Пуск функция забавяне Функция за избор на напрежение Светлинни индикатори AVR (АВР) статус Превключвател за избор на позволен диапазон на входно напрежение Регулируем изходното напрежение и пренапрежение Мощност вариация ± 10%

Производител: nJoy

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (1 ревю)


Оценка на продукта:

5 (1 ревю)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Подреди по:

Акин 1000

Купих такъв AVR преди известно време, работи без грешка към момента, доволен съм!

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image