Оценка от клиенти:

Предлаган от : GSM Borsa

2640 лв. (- 27% )

1920 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 12 месеца

Описание

Bluetooth слушалката S530 е с удобна и модерна форма " и се постаяя директно в ухото. Разговаряш комфортно с твоите приятели, а можеш да слушаш и музика с качествен звук. Лесно и бързо свързване с твоя телефон или друго устройство с налична bluetooth технология.

Подробни характеристики:

Малък размер, само 5 гр Удобна форма пасваща на ухото Обхват спрямо източника - стандарно за всякакви bluetooth устройства -около 10м-15м. до 3ч автономна работа дo 120ч в режим на готовност. Вграден миниатюрен микрофон Индикатор за нивото на батерията, който можеш да следиш на твоя Android телефон или на твоя iPhone.

Зареждане на безжичната слушалка

Червена светлина ще покаже началото на зареждането, а синя светлина, когато е заредена.

Свързване на безжичната bluetooth слушалка:

За да свържеш безжичната блутут слушалка, натисни МФБ(МултиФункционален Бутон) за около 6 сек. Отвори bluetooth менюто на твоя телефон, намери устройството S530 и се свържи с него. След успешното свързване на bluetooth телефона и безжичната bluetooth слушалка, следващия път при включването и, тя автоматично ще се свърже с източника.

Включване и изключване на безжичната bluetooth слушалка:

За да включиш, постави слушалката в ухото, натисни МФБ за няколко секунди, докато чуеш гласово потвърждение power on За да изключиш безжичната блутут слушалка, натисни за около 5 сек. МФБ, докато докато чуеш power off. За да я запазиш заредена по-дълго време, пропоръчваме да я изключваш, когато не я използваш

Функции и използване на МФБ:

За пауза, натисни 1 път кратко МФБ. За да отговориш на входящо обаждане, натисни кратко един път МФБ.

За да прекратиш разговора, натисни 1 път кратко МФБ. Полезни съвети:

В случай, че по някаква причина изгубиш настройките на свързване на безжичната слушалки или връзката и с bluetooth източника, рестартирай чрез натискане в продължение на около 6 сек., докато започне да премигва синя и червена светлина. Свържи я отново по начина описан преди това. Ако използваш безжичните bluetooth слушалки на разстояние по-голямо от обхвата на bluetooth източника (10-15м) е възможно да изгубиш връзка с него.

Тази блутут слушалка не е водоустойчива и няма да работи, ако се намокри.

Спецификации

Технически характеристики

Тип In ear
Обхват 15 м
Съвместим бранд Универсален
Съвместими модели Универсален
Съвместима операционна система Android iOS Windows
Версия Bluetooth 4
Тип свързване Single Point
Свързаност Bluetooth
Функции Вграден микрофон

Ефективност

Време за зареждане 1.5 h
Време на работа 3 h
Standby режим 120 h

Основни характеристики

Цвят Черен
Тегло 5 g

Производител: Smart

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image