За пазаруването онлайн и за плащането с карта Visa

Забързаното ежедневие често увлича в ритъма си и не оставя време за обиколки по магазините. Но пък е толкова удобно, когато можете да намерите продуктите си онлайн!

Възможността да поръчате, независимо къде сте и да получите пратката след това на посочен от вас адрес само с няколко клика, е удобството на съвременните технологии. В платформата на eMAG това се усъвършенства непрекъснато, предлагайки на потребителите възможността да избират между няколко начина на плащане: наложен платеж, чрез ePay.bg, плащане с карта, а за някои продукти – на изплащане.

Когато не искате да държите твърде голяма сума в себе си за плащане с наложен платеж, добра опция за вас е плащането с карта. Още повече сега, когато в периода от 26.11 до 22.12.2016 г. имате допълнителна привилегия при плащане с Visa карта!
Пазарувай в eMAG с Visa

При покупка на продукти, предлагани от eMAG, на стойност поне 150 лв. и заплатени с Visa карта, издадена преди 26.11.16г., всеки клиент получава 15 лв. ваучер за отстъпка за бъдеща покупка в eMAG. Разберете и още за кампанията „Пазарувай в eMAG с Visa“ тук.

За ваше удобство са разработени и различните платформи на eMAG. Можете сами да изберете къде и как да направите поръчката си:
– През сайта emag.bg или през неговата мобилна версия
– През мобилното приложение на eMAG за iPhone и за Android

Още по-бързо и лесно могат да бъдат извършвани плащанията ви с карта, ако активирате опцията „Плащане с 1 клик“ през мобилното приложение. Въвеждайки веднъж информацията за картата си в мобилния ап, всеки следващ път ще заплащате лесно само с 1 клик, без необходимост да попълвате отново данните. Благодарение на технологиите, данните от картата се свързват с непроменим криптиран цифров код, създаден от картовия оператор, с който eMAG оперира (PayU). Повече информация за услугата „Плащане с 1 клик“ можете да намерите в общите условия за ползване на платформата тук.

На практика всичко това означава, че можете да поръчате по всяко време (eMAG няма работно време, с което да се съобразявате) и от всяко място (стига да имате компютъра, таблета или смартфона си наблизо).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.