8-ми март наближава, а ти нямаш никаква идея какво да подариш на любимата жена. Знаем, че само преди няколко седмици си бил в предпразнична треска в търсене на перфектния подарък за Свети Валентин. Въображението ти е изчерпано, но ти трябва отново да подготвиш нещо специално за дамата на сърцето ти. Не се тревожи! Тази статия ще ти помогне да откриеш подходящ подарък за всеки тип жена.

  1. Дамска чанта – Чантата е универсален подарък за всеки повод. В търговската мрежа можеш да откриеш огромно разнообрание от модели и десени. Необходимо е да отделиш само 10 минути, за да разгледаш гардероба на половинката си и ще разбереш какви цветове харесва или кои са материалите, на които тя залага за перфектната си визия. След като си направил това малко „проучване“ ще знаеш каква чанта ще подхожда на нейния личен стил.
  1. Часовник – Още един практичен подарък, който е чудесно допълнение към тоалета на всяка жена. Може да заложите както на кварцов часовник, така и на смарт часовник за дамите, които си падат по модерните технологии.
  1. Абонамент за пилатес, тенис или друг любим спорт – Съвременната жена обича да се грижи за тялото си. Тя спортува активно и с удоволствие поема предизвикателства. Изненадай я с месечна карта за любимия ѝ спортен клуб или я запиши на спорт, които до сега не е практикувала, но винаги е искала да опита. Ако избереш втория вариант, тогава към абонамента можеш да добавиш и необходимата за него спортна екипировка. Чифт обувки за катерене, ракета за тенис или бански и шапка за плуване ще направят този подарък напълно завършен.
  1. Прахосмукачка робот – Зарадвай любимата си като намалиш част от домашните и задължения. С помощта на прахосмукачката, която чисти сама, ще спестиш на половинката си време за по-приятни занимания и повече свободно време. Прахосмукачката робот може да работи дори когато не сте си вкъщи. Тя ще се превърне не просто в любимия ви домашен помощник, но и във вашия най-добър приятел.
  1. Романтичен уикенд или екскурзия за двама – Какво по-хубаво от това да подариш внимание на жената до себе си. Избягайте за няколко дни на планина, в някой спа курорт или си направете екскурзия в чужбина. Никога не забравяй, че моментите, прекарани заедно са най-хубавият подарък.