Спечели LG G Flex2!

banner_blog

Новият LG G Flex2 е тук! Извитата форма позволява лесно маневриране, както и създава оптимални ъгли за визуализиране и намалява отраженият. 5.5-инчовия дисплей предлага по-вълнуваща и естествена картина.

Телефона ще изглежда винаги като нов, благодарение на самозащитната технология, която отстранява надраскванията, като запазва перфектния външен вид на G Flex2.

Камера 13 MP с OIS+ Заснемайте с високо качество, с помощта на технологията LG за оптично стабилизиране на картината (OIS+), която позволява правилно фокусиране и яснота на снимките.

Жестове Shot & Gesture View
Правете си снимки без натискане на бутони, единствено с жест. Прегледайте новите снимки, с помощта на Gesture View – функция, която отваря галерията веднага след изместването на G Flex2 от позицията за заснемане.

С процесор Octa-Core и и най-новата версия на операционната система Android v5.0 (Lollipop).

Искаш ли да го спечелиш? Всичко, което трябва да направиш е да се абонираш за нашия бюлетин до 12 април 2015 година (включително) и да запазиш номера си за участие.

Абониран ли си вече? Ако вече си абониран, но не можеш да намериш номера си за участие, можеш да попълниш имейл и името си отново тук и да провериш с какъв номер участваш.

Печелившият ще бъде изтеглен на 13 април 2015 година. Пълните условия на играта можеш да прочетеш тук.

Успех на всички, екипът на eMAG ви пожелава една вълнуваща седмица!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Comments »

 
 • Александър казва:

  Кога днес ще бъде публикуван новия печеливш участник ?

  • eMAG казва:

   Здравейте! Печелившият от миналата седмица бе изтеглен тук можете да откриете допълнителна информация.

 • Бачи Кольо казва:

  Вие не разбрахте ли, че това „всяка седмица нови печеливши“ е пълна измама? Как така ВИНАГИ, ама наистина ВИНАГИ уж „печелят“ хора с имейли, които имат 5 знака, давам пример:
  ceco3@abv.bg
  jika8@gmail.com и т.н.

  Ще кажете „тогава какви са тези снимки на участници и интервюта?“, еми роднински връзки… или даваш определена сума на избран човек и готово :)
  @екип на eMAG – като ще давате награди го правете НАИСТИНА, ако не всяка седмица, поне 1 път на 2-3 месеца, не да стоите тука и да залъгвате хората.
  Хайде със здраве!

  • eMAG казва:

   Здравейте! Уверяваме Ви, че печелившите са реални хора изтеглени на случаен принцип. Имейлите се форматират автоматично, като се закрива част от информацията, тъй като нямаме право да я показваме.

 • Тодор казва:

  Успех :)

 • Ivo казва:

  moje i nikoga da ne spechelq, no vqrvam che pechelivshite sa ot nas klientite..

 • Анито казва:

  Кога днес ще бъде публикуван новия печеливш участник ?

 • Миглена казва:

  А новия кога ще бъде побликуван? Този за телефона!

 • Анонимчо казва:

  И кой е печелившия на LG G Flex 2?