Спечели с eMAG!

Имаш ли блог, активен от поне 3 месеца и с най-малко 30 публикации? Имаш ли навършени 18 години?

Ако отговорът е ДА , тогава не си губи времето – имаш 4 седмици да спечелиш един от 10 ваучера за продукти от eMAG.bg на стойност 500 лева.

Как?

  1. Напиши история в блога си, в която присъстват продукти по твой избор от еMAG.bg и съдържа поне 3 линкa към различни продуктови категории в нашия сайт.
  2. Публикувай линк към твоята история като коментар под този пост в нашия блог на адрес http://blog.emag.bg/wishlist ; трябва да съдържа най-малко 3 линка към категории с продукти eMAG.bg (например: лаптопи и таблети , десктоп PC и монитори, телефони, телевизори, малки електроуреди, принтери т.н.)
  3. Стискай палци, защото може да си един от десетте късметлии, които ще бъдат избрани с лотария да получат ваучер за покупка от eMAG.bg на стойност 500 лева.

Крайният срок за изпращане на истории е 6 декември 2012 включително. Тегленето на наградите ще се извърши на 7 декември 2012. Победителите ще бъдат обявени в блога на eMAG.bg.

Успех!

Повече информации относно механизма и регламента на кампанията можете да видите тук!

Update:

Имаме удоволствието да обявим, че кампанията се удължава с още една седмица, до 13 декември. Побързайте да се регистрирате!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

30 Comments »