Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:
Добави продукта в Любими, инсталирай мобилното приложение и ще те известим, когато продуктът отново е в наличност.

Описание

Български език за 8. клас включва всички теми от учебната програма, подредени в четири раздела. Първият раздел „Езикът в сферите на общуване“ помага на учениците да се ориентират в речевата ситуация – участници, роли, цели и условия на общуване, предпочитани стилове и жанрове при общуването. Вторият раздел „Езикови норми“ предлага възможност за усъвършенстване на езиковата компетентност и за прилагане на книжовните норми. Третият и четвъртият раздел – „Текстът в устното общуване“ и „Текстът в писменото общуване“ съдържат информация и дейности, свързани с употребите и функциите на текстове в тези сфери.
В „Приложение“ има кратък справочник по правопис, пунктуация и правоговор. След всеки раздел е включена статия „Проверка и самопроверка на езиковата подготовка“, която помага на учениците да установят нивото на овладяване на знанията, предвидени за усвояване от програмата. За установяване на входното и изходното ниво служат разделите „Начален преговор“ и „Годишен преговор“. Урочните статии имат единна структура, което създава алгоритъм на работата. Началото на всяка статия ориентира учениците за очакваните резултати. Лингвистичната информация е поднесена достъпно и коректно. Речевите дейности подпомагат усвояването и затвърдяването на знанията. Рубриката „Общуването и интернет“ показва нуждата от спазването на езиковите правила във виртуалното общуване.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2009
Автор Татяна Ангелова
Жанр Български език
Брой страници 128
Подкатегория За задължителна подготовка
Тип Мека
ISBN 9789543600205
Колекция Училище
Категория 8. клас

Производител: Татяна Ангелова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image