Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Дидактичната системаБРАВО!е предназначена за начален курс на обучение по български език и литература. Помагалата от системата, предвидени за 3. клас са разработена в пет части във вид на сборници с разнообразни литературно-езикови задачи. Всяка част има своята функционална специфика, обезпечаваща ефективната реализация на образователните и възпитателните цели на обучението по български език и литература на учениците от трети клас, регламентирани с действащата Програма на МОН по този учебен предмет. ПомагалотоБРАВО! 12. част (Л) Сборник с упражнения по български език и литератураза 3. класе предвидена за месеците от февруари до края на годината.
В него са включени: 15 теми, предоставящи възможност в пълнота и в единство да се затвърдят, разширят и систематизират знанията и уменията на третокласника за основните езикови и речеви единици, и да се овладеят и усъвършенстват в практически план нови езикови компетентности 42 илюстрации и изобилие от графични и тренажорни схеми 267 задачи и подзадачи за практическа индивидуална работа 28 художествени и научно-популярни текстове, застъпващи различни жанрове: стихотворения, разкази, приказки, откъси от романи за деца, басни, пословици, гатанки По забавен за ученика начин част от текстовете извеждат граматични и правописни правила, които лесно се разбират и запомнят поради емоционално мотивирания стил на поднасяне. Специално внимание е отделено на осмислянето и разбирането при възприемане съдържанието на художествените текстове, върху които са изведени езикови задачи и задачи за развитие и усъвършенстване на устната и писмената свързана реч. Задачите са степенувани по трудност. Върви се от такива с по-лека реализация към такива, чрез които се постига надграждане и натрупване на знания и езикови компетентности. В много случаи в работата по конкретната тема всяка следваща задача е органично свързана с предходната, като я развива, усложнява и обогатява. БРАВО! 12. част (Л) предоставя възможност за плътност на работата във всички посоки на обучението в трети клас: фронтална работа, диференцирана работа, корекционна работа, контрол и проверка, изобилие от материали за домашни упражнения, пропедевтика на знанията, тренажорни образци, мотивационни механизми, предпоставящи интерактивност на обучението. СборницитеБРАВО!по български език и литература са създадени по молба на преподаватели в начална образователна степен. Те съдържат специално създадени художествени текстове, написани с доказан творчески и методически професионализъм от Наталия Огнянова – водещ автор в направление „Български език и литература“ на издателство „Даниела Убенова“.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2015
Автор Наталия Огнянова
Жанр Български език Литература
Брой страници 88
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка
Тип Мека
Колекция Училище
Категория 3. клас

Производител:Наталия Огнянова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.