Оценка от клиенти:

Предлаган от : Galaxy Bulgaria

Други оферти

Описание

Изданието е предназначено за самоподготовка на ученика по човекът и природата. То съдържа както всичко необходимо за системното изучаване на учебния материал, така и за постигане на отлични резултати при текущото оценяване на овладяването на учебното съдържание през годината и при Националното външно оценяване в края на 4. клас. Помагалото предлага: обобщени теми за преговор върху цялото учебно съдържание по човекъти природата за 3. и за 4. клас; кратко, ясно и достъпно описание и обяснение на основните факти ипонятия от учебния материал; богат илюстративен материал, който онагледява изучаваните теми и гиправи по-достъпни и по-интересни за учениците; 6 тест с по 10 задачи за проверка на знанията в края на всеки раздел,разработени за две групи; 7 теста с разнообразни задачи във формàта за външно оценяване; отговори на всички задачи, включени в тестовете.
Помагалото осигурява възможност за: самостоятелна работа на учениците през годината; осмисляне, разбиране и затвърдяване на знанията; развиване на умения за решаване на разнообразни задачи; самоподготовка и тренировка за Националното външно оценяване; бързо и лесно включване на родителите за оказване на помощ или за упражняване на контрол.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2015
Автор Максим Максимов
Жанр Човек и природа
Брой страници 72
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка
Тип Мека
ISBN 9789541809525
Колекция Училище
Категория 4. клас

Производител:Максим Максимов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image