Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

1200 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

„Тази книга е един опит да се разгледат от един нов подход с помощта на социокомуникативното знание основни процеси, свързани с устойчивото развитие на човешката цивилизация и ролята в това отношение на социокултурноисторическата сигурност. В социокомуникативните цивилизационни процеси няма както в растителния или животинския свят раждане или смърт. Няма умиране и раждане на цивилизации. Съществуват само форми и модели на цивилизационно развитие. Съществуват само две основни характеристики на единия социокомуникативен процес на цивилизационното развитие - устойчивост и промяна.” Евгений Сачев ♦ ♦ ♦ Евгений Сачев е професор по културно наследство и национална сигурност, доцент по социокомуникативна музеология, магистър по история и философия, доктор по социология и доктор на икономическите науки. Член е на "Специализирания научен съвет по национална сигурност" при "Висшата атестационна комисия". Завършил е преквалификация по мениджмънт и маркетинг в областта на културата. Има специализация и квалификация по етнология, културология, публична администрация и управление на изкуствата, културен туризъм, борба с незаконната търговия и трафик с културни ценности и защита на класифицираната информация. Занимава се с преподавателска дейност и е член на редица експертни комписии в областта на висшето образование, културното и историческото наследство.
Има повече от 100 научни публикации в областта на културното и историческото наследство, сред които книгите „Културното наследство и националната сигурност“ (2005), „По следите на времето. История на археологичните проучвания“ (2008), „Основи на социокомуникативната логистика на социокултурно-историческата дейност“ (2009)

Спецификации

Характеристики

Автор Евгени Сачев
Брой страници 260
Тип Мека
ISBN 9789547911468

Производител: Евгени Сачев

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image