EVARDI


Обща информация

ЕВАРДИ ЕООД ЕООД е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. ЕВАРДИ ЕООД ЕООД предлага широка гама продукти от категория Home & Deco: Home & Deco Fashion: Fashion Beauty & Children & Toys: Children, Toys Стремежът на ЕВАРДИ ЕООД ЕООД е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

Електронен бутик за текстилни продукти и продажба на платове.

Фирма: ЕВАРДИ ЕООД ЕООД

Адрес: жк. Люлин, бл. 811, вх. А, ап.18, Lyulin, Sofia city,

ЕИК: 203665249

IBAN: BG03FINV91501016554252

Банка: First Investment Bank AD

Телефонен номер: +359895041612

И-мейл: evardiltd@emag.bg

Полезна информация

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от EVARDI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2021-01-20 поръчки с по-висока стойност от 59 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 59 лв е 5.5 лв.
  • ● За периода 30/04/2021 - 30/05/2021, всички поръчки със стойност по-голяма от 85 лв e 3.5 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 85 лв e 3.5 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Гаранционни условия

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от ЕВАРДИ ЕООД ЕООД, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ЕВАРДИ ЕООД ЕООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на ЕВАРДИ ЕООД ЕООД в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на ЕВАРДИ ЕООД ЕООД. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на ЕВАРДИ ЕООД ЕООД. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +359895041612 или и-мейл evardiltd@emag.bg

Политика за връщане

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: evardiltd@emag.bg или тел. +359895041612.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл evardiltd@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ЕВАРДИ ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ЕВАРДИ ЕООД по телефона, номерът за връзка е +359895041612.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ЕВАРДИ ЕООД ЕООД

Адрес: ,

Тел.: +359895041612

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай ЕВАРДИ ЕООД ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ЕВАРДИ ЕООД ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ЕВАРДИ ЕООД ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че ЕВАРДИ ЕООД ЕООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ЕВАРДИ ЕООД ЕООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ЕВАРДИ ЕООД ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

222 Продукта (виж всички)
Дом, Градина & Petshop
Готвене и сервиране (5)
Домашен текстил и килими (215)
Играчки & Детски артикули
За детската стая (2)
виж всички категории